Diensten Dienstverlening (2024)

  • Ontdek onze gerealiseerde projecten!

  • +31 (0)26 702 48 72 - info@qcount.nl

Een totaaloverzicht van onze dienstverlening

Onze diensten zijn in verschillende categorieën te verdelen

Van asbestgerelateerde diensten tot sloopadvies, wij bieden een volledig scala aan oplossingen voor al uw behoeften.

Advies op maat voor asbestinventarisaties, asbestverwijdering, energielabels, ecologisch onderzoek, veiligheidskeuringen, bouwadvies, sloopadvies en meer

Een totaaloverzicht van onze dienstverlening.

Dienst asbest verwijderen

Asbest is schadelijk voor de gezondheid en moet daarom vakkundig verwijderd worden. Als de kans aanwezig is dat asbestvezels vrijkomen dan moet …

Verwijderen

asbestonderzoek

Er bestaan verschillende vormen van asbestonderzoek. Asbestinventarisaties mogen alleen worden uitgevoerd door deskundige gecertificeerde bedrijven.

Onderzoek

asbestadvies

Helder advies, optimaal resultaat! Door onze jarenlange ervaring en uitermate goede kennis van de markt, regelgeving en asbestsanering, zijn wij in staat u als klant altijd …

Asbestadvies

asbestlocaties

Verschillende asbestlocaties in en om het huis.

Locaties

energielabels en advies

Duurzame energieoplossingen hebben de toekomst. Hoe kunt u daar van profiteren?

Energielabels

sloopadvies

Bent u op zoek naar een specialist voor advies en begeleiding van (gedeeltelijke) sloop?

Sloopadvies

sloopadvies werkwijze

Elk sloopproces begint met een grondige inventarisatie van de huidige situatie.

Werkwijze

BOUWTECHNISCHE KEURING

Bij een bouwtechnische keuring wordt het hele huis of pand gescreend.

Keuring

calamiteitenservice

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Calamiteiten

ECOLOGISCH ONDERZOEK EN ADVIES

Ons team van ervaren adviseurs biedt op maat gemaakte oplossingen voor het identificeren, evalueren en beheren van ecologische aspecten binnen uw projecten.

ECOLOGISCH ONDERZOEK EN ADVIES

Veiligheidskeuringen op Maat

Onze Deskundigheid, Uw Veiligheid

APK-keuringen

Bij Qcount zorgen wij ervoor dat uw installaties voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ontdek onze inspecties voor elektrische, gas- en waterinstallaties en houd uw woning of bedrijfspand veilig en betrouwbaar.

Lees verder

Curve inspecties

Ontvang inzicht in de prestaties van uw machines en apparatuur met curve inspecties. Ons team van technische specialisten analyseert uw systemen grondig en levert gedetailleerde rapporten met aanbevelingen voor verbetering.

Lees verder

Inspectie zonnepanelen

Zorg ervoor dat uw zonne-energiesysteem optimaal presteert met onze uitgebreide inspecties van zonnepanelen. Ons ervaren team begrijpt het belang van een betrouwbaar systeem en voert grondige inspecties uit.

Lees verder

Thermografische Inspecties

Met onze thermografische inspecties bieden we gedetailleerde analyses van uw installaties en infrastructuur. Ontdek hoe Qcount thermografie gebruikt om potentiële problemen te identificeren en preventieve maatregelen te nemen voor een optimale werking van uw systemen.

Lees verder

Thermografie en drones

Qcount maakt gebruik van innovatieve drones en thermografie voor een breed scala aan inspecties. Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen we snel problemen detecteren en nauwkeurige rapporten genereren voor optimale prestaties van uw installaties.

Lees verder

SCOPE 8 t/m 10 en 12

Onze uitgebreide diensten omvatten gecertificeerde veiligheidsinspecties volgens de SCOPE-normen. Deze normen stellen de hoogste veiligheidsstandaarden vast, en ons ervaren team van inspecteurs staat klaar om een grondige evaluatie van uw installaties uit te voeren.

Lees verder

QCOUNT SLOOPADVIES EN BEGELEIDING

Voor coördinatie en begeleiding van alle werkzaamheden met betrekking tot uw geplande sloop.

VERBORGEN GEBREKEN ONDERZOEK

Verborgen gebreken zijn gebreken aan een woning of pand die bij wisseling van eigenaar pas na de overdracht ontdekt worden. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als het riool ineens verstopt is, als oude bedrading van elektra veiligheidsrisico’s met zich meebrengt of…..

Lees verder

BOUWTECHNISCHE KEURING

Een bouwtechnische keuring vindt bijvoorbeeld plaats bij de aan- of verkoop van een huis of pand. Zo krijgt u direct inzicht in de staat van het huis en tevens de waarde. Bovendien heeft u de kans eventuele zwakheden vroeg op te sporen en in te grijpen voordat er schade is.

Lees verder

BOUWGEBREKEN ONDERZOEK

U hebt een eigen woning of bent in het bezit van een vastgoed of misschien gaat u een woning of vastgoed kopen. Tijdens het bezichtigen of taxeren van de woning loopt u tegen een bouwkundig gebrek aan. In dit geval biedt een bouwgebrekenonderzoek uitkomst.

Lees verder

VERZEKERING VOOR GEBOUWSCHADE

Gebouwschade is schade aan uw woning of pand door invloeden van buitenaf. Dit betekent dat er bijna altijd iemand anders aansprakelijk te stellen is voor deze gebouwschade. Soms is de gebouwschade niet veroorzaakt door mensen maar door invloeden van buitenaf.

Lees verder

GEBOUWSCHADE OPGELOPEN, WAT NU?

Gebouwschade kan vervelende gevolgen hebben. U kunt er acuut last van hebben, bijvoorbeeld als de riolering of waterleiding gesprongen is. Maar ook kleinere schades die alleen aan de oppervlakte te zien zijn kunnen later grotere schades veroorzaken. Wij beoordelen de schade ...

Lees verder

BOUWCONFLICT AANNEMER/KLUSSER

Het kan iedereen overkomen: u bent aan het verbouwen aan uw woning en er is plotseling een geschil met de aannemer, stukadoor of bijvoorbeeld loodgieter. U kunt een bouwexpert inhuren om u bij te staan in geval van een bouwconflict maar ook preventief …

Lees verder

    Log in bij Qcount

    Wachtwoord opnieuw instellen

    Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt dan via e-mail een link om je wachtwoord te herstellen.

    Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan binnen onze site accepteert u automatisch ons cookiebeleid.AccepterenPrivacyverklaring

    Diensten Dienstverlening (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Duane Harber

    Last Updated:

    Views: 6462

    Rating: 4 / 5 (71 voted)

    Reviews: 94% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Duane Harber

    Birthday: 1999-10-17

    Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

    Phone: +186911129794335

    Job: Human Hospitality Planner

    Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

    Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.